VIJESTI I NAJAVE

SVETKOVINA SVETE TEREZIJE AVILSKE

SVETKOVINA SVETE TEREZIJE AVILSKE

Jučerašnja svetkovina svete Terezije Avilske u našoj Karmelićanskoj crkvi u Somboru je imala poseban milosni dar kada su pod večernjom svetom misom Bogu i Blaženoj Djevici Mariji od Gore Karmela položili svoja doživotna obećanja:

ISPRAĆAJ BRATA ANDRAŠA U NEBO KARMEL SOMBOR

ISPRAĆAJ BRATA ANDRAŠA U NEBO KARMEL SOMBOR

Danas je bio sprovod našeg velikog prijatelja i brata Andrije od Blažene Djevice Marije kršteno Janoš Varga (1929.) rodjen od oca Janoša i majke Marije koji su izrodili ukupno petoro djece:Janos, Ilonka, Ferenc, Jozika i najmladja Marika.

Pokoj vječni našoj sestri Viti

Pokoj vječni našoj sestri Viti

Slavimo Boga koji nam je darovao našu sestru Vitu koja se sada pod plaštem Gospe Karmelske preselila Ocu u Kraljevstvo Nebesko.

Brat Andrija, dijamant Karmela

Brat Andrija, dijamant Karmela

70. godina od polaganja prvih zavjeta u redovništvu naseg brata Andrije od Blažene Djevice Marije Varga, OCD, smo večeras nakon susreta Zajednice OCDS skromno proslavili zajedno sa braćom karmelićanima u prostorijama samostana.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.