VIJESTI I NAJAVE

Hodočašće u Lisieux i Alençon

Hodočašće u Lisieux i Alençon

Povodom proslave 150. obljetnice rođenja sv. Male Terezije (1873.-2023.), Provincijalni savjet Hrvatske karmelske provincije sv. Oca Josipa odlučio je preporučiti hodočašće u Lisieux i Alençon od 25. do 28. rujna 2023. s polaskom avionom iz Zagreba

SRETNA I BLAGOSLOVLJENA SVETKOVINA SVETOG JOSIPA

SRETNA I BLAGOSLOVLJENA SVETKOVINA SVETOG JOSIPA

Nalazimo se u godini sv. Terezije Avilske, baštinice štovanja i pobožnosti prema sv. Josipu koja je pojačala ovu tradiciju štovanja i koja je više od bilo koga drugog štovanje svetog Josipa uspostavila kao jednu od glavnih značajki karmelske

IN MEMORIAM -  br. Andrija od Blažene Djevice Marijan

IN MEMORIAM - br. Andrija od Blažene Djevice Marijan

Br. Andrija od Blažene Djevice Marijan(15.3.2020.-15.3.2022.), u svijetu Janoš Varga, a zvali smo ga Andraš, preminuo je na današnji dan, prije dvije godine na treću korizmenu nedjelju, u našem samostanu u Somboru u 91.godini života.

MOLITVA ZA OZDRAVLJENJE

MOLITVA ZA OZDRAVLJENJE

Molim sve u našoj karmelskoj obitelji da se ujedinimo u molitvi za ozdravljenje naše braće u splitskom karmelu.

SVETKOVINA SVETE TEREZIJE AVILSKE

SVETKOVINA SVETE TEREZIJE AVILSKE

Jučerašnja svetkovina svete Terezije Avilske u našoj Karmelićanskoj crkvi u Somboru je imala poseban milosni dar kada su pod večernjom svetom misom Bogu i Blaženoj Djevici Mariji od Gore Karmela položili svoja doživotna obećanja:

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.