Dođite k Bogu, obratite se Bogu... Samo Bog dosta je!

Koliko su svjetovni redovi važni i koliko obogaćuju cijeli Red kaže o. Anastazio kardinal Balestrero, karmelićanin OCD, u svom tekstu pod nazivom "Sudionici iste karizme": "Kada svjetovni redovi ne bi postojali trebalo bi ih izmisliti, upravo da dademo odjeka duhovnim vrednotama redovničkih obitelji,
Draga braćo i sestre u Kristu, Molimo Boga da nam uvijek podjeljuje milost Duha Svetoga, da ustrajemo u svojim odlukama.

Molimo i da vi svi koji osjetite poziv od Boga da svoj život uz pomoć Duha Svetoga učinite vječnim darom za Boga dodjete i priključite nam se kako bismo u duhu Karmela mogli Bogu prinositi svoju svagdanju žrtvu molitve i hvale.

Ništa neka te ne straši,
neka te ništa ne uznemiruje.

Sve prolazi.
Samo Bog ostaje isti.
Tko je strpljiv, sve postiže.
Tko ima Boga, ima sve.
Jedino Bog dosta je.

s. Marijana od Kraljice Karmela, pr. OCDS

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.