Izašao je Karmelski vjesnik br. 3 – 2017.

Karmelski vjesnik sadrži informacije iz središnjice Reda i Hrvatske karmelske provincije sv. oca Josipa, izvješća o životu i radu zajednica braće, sestarskih Karmela i zajednica OCDS u protekla četiri mjeseca.

U Karmelskom vjesniku br. 3. – 2017. nalaze se prilozi:

Riječ oca provincijala, izviješća i događanja iz središnjice reda, te iz središnjice provincije, razni prilozi, događanja iz zajednice braće, iz sestara Karmela, izviješća i događanja u svjetovnom redu - OCDS, prilozi o udruzi "Bl.Alojzije Stepinac", prilozi o našim studijima "Teologija posvećenog života i "Sustavni studij duhovnosti" i razna druga izvješća i najave koje možete ovdje preuzeti.

Preuzmite Karmelski vjesnik 3/2017

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.