Izabrana nova uprava Zajednice Karmelskog svjetovnog reda „Zamak duše“

Na blagdan sv. apostola Šimuna i Jude Tadeja, 28.10. 2017. u Karmelskom samostanu Gospe od Karmela u Splitu - Vidovac izabrana je nova uprava Zajednice Karmelskog svjetovnog reda "Zamak duše".

Za prioricu je izabrana s. Miranda Matković, prvi savjetnik je br. Petar Bekavac, druga savjetnica je s. Anamarija Perić, a za treću savjetnicu izabrana je s. Julija Kamenjarin. Za učitelja novaka izabran je br. Josip Bauk.

Uz srdačne čestitke, novoizabranoj upravi molimo Božji blagoslov, da njihov rad bude na slavu Božju, kako bi Zajednica „Zamak duše“ i nadalje rasla i doprinosila izgradnji Kraljevstva Božjega, i sve BOGatijim raskošom boja i mirisa raznolikih „karmelskih cvjetova“ uljepšavala Božji vrt – Karmel.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.