Susret članova Karmelskog svjetovnog reda somborske Zajednice u subotu 28. listopada 2017.

Slijedeći susret članova Karmelskog svjetovnog reda somborske Zajednice biti će u subotu 28. listopada 2017. godine, prema slijedećem rasporedu:

  • 16,00 sati  susreti formacije
  • 17,00 sati molitva krunice
  • 17,30 sati  sveta Misa
  • Nakon svete Mise, u prostorijama samostana biti će susret cijele Zajednice.

Nasljedovanje i zaštita Blažene Djevice Marije pomaže karmelićanima da žive u poslušnosti Isusu Kristu. Marijin način življenja jest uzor Karmelu za suobličavanje Kristu. Članovi Svjetovnog reda Karmela bosonogih karmelićana uživaju osobitu zaštitu Naše Gospe od gore Karmela i njeguju istinsku marijansku pobožnost. Ona je prisutna na posve osobit način, ponajviše kao uzor vjernosti u slušanju Gospodina i u služenju Njemu i drugima. Marija je ona koja je u svom srcu čuvala i prebirala život i djelovanje svoga Sina, pružajući nam tako uzor kontemplacije.

s. Marijana od Kraljice Karmela, priorica OCDS

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.