Susret Zajednice OCDS „BDM od gore Karmel i sv. Majke Terezije od Isusa“ - Sombor

Gospodine, ti prolaziš i gledaš ljude na njihovu poslu. Uočio si Šimuna i njegova brata Andriju. Marljivo rade. Svidjeli su ti se… Tako i danas činiš. Zoveš one koje hoćeš. Pozovi, Gospodine, i iz naše sredine mlada bića koja će spremno poći za tobom. Premda će se i na njihovim usnama oteti uzdah: „O, Bože, zar si pozvao mene…?“

29. listopada 2016. održat će se susret Zajednice Svjetovnog reda bosonogih karmelićana „Blažene Djevice Marije od gore Karmel i sv. Majke Terezije od Isusa“ – Sombor, prema slijedećem rasporedu:                

16,00 sati: Susret formacije Karmelskog Svjetovnog reda  

17,00 sati: Molitva Krunice

17,30 sati: sv. Misa

18,00 sati: susret cijele Zajednice u prostorijama samostana i  prijem  članova u Novicijat (ponijeti škapulare).

Voditelj susreta je o. Zlatko od sv. Josipa (Žuvela).

“Molimo za milost: da se hrabro odazovemo pozivu na koji  Isus zove”.

s.Marijana od Kraljice Karmela, priorica OCDS Sombor

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.