Prvi susret Savjeta Zajednice Svjetovnog reda bosonogih karmelićana od Djeteta Isusa

Prvi susret Savjeta Zajednice Svjetovnog reda bosonogih karmelićana od Djeteta Isusa održan je 5. listopada 2016. u Duhovnom centru sv. Ivana od Križa, Česmičkoga 1, Remete, Zagreb.

Članovi Savjeta raspravljali su o novom Statutu te su izradili prijedlog Statuta Zajednice. Nakon susreta, zajedno su sudjelovali na sv. Misi u remetskom svetištu, a nakon sv. Mise dio članova ostao je na molitvi Zajednice molitelja Karmela – „ZaMaK“ koja se redovito održava svake srijede u 19.00 sati, u kapelici Duhovnog centra.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.