Mato Rajčević rođen je 22. srpnja 1937. Kantidaturu je započeo 15. listopada 1975., novicijat, također na svetkovinu sv. Terezije Avilske, godinu dana kasnije, a privremeno obećanje položio je 16. listopada 1977. godine. Doživotno obećenje u Karmelskom svjetovnom redu br. Mato dao je 20. studenoga 1982.

Sveta Misa za br. Matu biti će u srijedu 29. svibnja u 7 sati u Remetama, a u 7 i 45 biti će ispraćaj ispred mrtvačnice na remetskome groblju. U 12 sati je ukop u Šamcu u Slavoniji.

Neka mu dobri Bog, kojega je cijelog svog života ljubio i bio mu vjeran, daruje radosnu Vječnost.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.