Izašao je novi broj Karmelskog vjesnika

Karmelski vjesnik - glasilo hrvatskih karmelićana i karmelićanki OCD i Svjetovnog reda OCDS izlazi tri puta godišnje. Uz ostale vrijedne priloge, sadrži informacije o životu i radu svih karmelskih zajednica u Hrvatskoj karmelskoj provinciji sv. oca Josipa.

Karmelski vjesnik izvješćuje i o događajima iz središnjice Reda i Provincije, o novoizašlim knjigama Karmelskih izdanja (KIZ-a), o novostima iz Vojnog ordinarijata, o radu Prve katoličke osnovne škole u Zagrebu, te o radu i aktualnim zbivanjima na Sustavnom studiju duhovnosti i na studiju Teologije posvećenog života.

Preuzmite Karmelski vjesnik 2/2016

Izašao je novi broj Karmelskog vjesnika

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.