O. provincijal Srećko Rimac imenovao je s. Teu Živković i o. Darija Tokića povjerenicima za osnutak Hrvatske provincije OCDS

O. Dario Tokić, provincijalni delegat za OCDS i s. Tea Živković, priorica remetske Zajednice Svjetovnog reda bosonogih karmelićana - sv. Terezija Avilska obišli su sve zajednice koje se nalaze na području Hrvatske karmelske provincije sv. oca Josipa.

"Hvala svim članovima Svjetovnih redova i njihovim duhovnim asistentima u Sofiji, Somboru, Krku i Splitu na krasnom prijemu i spremnosti da s nama podijele i svoje radosti i probleme s kojima se susreću. Osnivanje Provincije omogućit će nam više povezanosti i zajedničkog rada. Jedni drugima moći ćemo pomagati, posebno u upravljanju zajednicama i formaciji novaka."

o. Dario i s. Tea

O. provincijal Srećko Rimac imenovao je s. Teu Živković i o. Darija Tokića povjerenicima za osnutak Hrvatske provincije OCDS O. provincijal Srećko Rimac imenovao je s. Teu Živković i o. Darija Tokića povjerenicima za osnutak Hrvatske provincije OCDS O. provincijal Srećko Rimac imenovao je s. Teu Živković i o. Darija Tokića povjerenicima za osnutak Hrvatske provincije OCDS O. provincijal Srećko Rimac imenovao je s. Teu Živković i o. Darija Tokića povjerenicima za osnutak Hrvatske provincije OCDS

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.