IN MEMORIAM -  br. Andrija od Blažene Djevice Marijan

 

Br. Andrija od Blažene Djevice Marijan(15.3.2020.-15.3.2022.), u svijetu Janoš Varga, a zvali smo ga Andraš, preminuo je na današnji dan, prije dve godine na treću korizmenu nedjelju, u našem samostanu u Somboru u 91.godini života.

Brata Andraša ćemo pamtiti po velikoj ljubavi koju je imao prema Euharistiji,po svakodnevnoj molitvi Križnog puta, po rukama koje su znale napraviti šta čovjek zamisli a posebno po poštovanju i ljubavi svake duše.U srcu je nosio radost a s osmjehom je dočekivao svakoga na porti Somborskog Karmela.

Pokoj vječni neka daruje Gospodin našem somborskom dijamantu...

 

S molitvom i ljubavlju

madre Karmela sa braćom i sestrama OCDS.

IN MEMORIAM -  br. Andrija od Blažene Djevice Marijan

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.