IN MEMORIAM - o. Vjenceslav od Majke Božje Remetske (Mihetec)

Otac Vjenceslav Mihetec, okrijepljen svetim Sakramentima, završio je ovozemaljsko putovanje 12. veljače 2015.godine.

S ljubavlju se sjećamo našeg duhovnog oca i učitelja i njegovih riječi kojima nas je hrabrio i poticao na ljubav prema Onome koji jest ljubav, i na ljepotu zajedništva.

“Dakle u Božjoj se ljubavi može ostati ako se vrše Isusove zapovijedi, ako se voli onako kako nas voli Otac naš nebeski. Ljubav je nebo.Tko ljubi onako kako to čini Otac naš nebeski gradi nebo.Ljubav je Bog. Bog je u nebu. Tamo gdje se božanski ljubi tamo je i nebo. Bog je vječan. Vječna je i ljubav njegova .Hrabro i sretno krenimo u novi dan svjesni silne moći koju je Božja ljubav i dobrota stavila u nas čineći život drugima i sebi lijepim. Nek vam u tome pomognu Isus, Marija i sv. Josip, koji po nama i zbog nas budu navjek hvaljeni.” (Radosna vijest oca Vjenceslava).

Čuvajmo i umnažajmo baštinu koju nam je nesebično darovao naš otac Slavek.

Za sve mu od sveg srca hvala!

S molitvom i ljubavlju.s. Marijana od Kraljice Karmela i braća i sestre Karmelskog Svjetovnog reda u Somboru.

IN MEMORIAM - o. Vjenceslav od Majke Božje Remetske (Mihetec)

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.