Na ovaj pokornički dan „Čiste srijede“ naša karmelska zajednica prisjeća se br. Božidara od Malog Isusa (Tomac), jednog brata redovnika, čiji je cijeli život obilježen pokorom, pa mu je i ovaj dan na poseban način blizak. Bio je uistinu skroman i jednostavan redovnik sa svojom specifičnom duhovnošću, koja je odisala velikom ljubavlju i odanošću Bogu i našoj majci Blaženoj Djevici Mariji. Na Čistu srijedu 2018. g. oprostili smo se od našega brata Bože koji je radosna srca prihvatio ruku Nebeskog Oca i Majčice i krenuo u Dom Gospodnji. Neka nam brat Božo bude primjer življenja.

Draga braćo i sestre, kroz ovo korizmeno vrijeme odrecimo se sebičnosti,mržnje,površnosti,laži, materijalizma, ogovaranja i zavirimo u dubine naših duša . Sva odricanja prinosimo s ljubavlju i tako počnimo mijenjati sebe kako bi ovaj svijet uskrsnuo, jer samo tako ce se nadvladati zlo!

Blagoslovljen hod kroz Korizmu u vjeri, nadi i ljubavi.

Bože budi nam u pomoći!

S molitvom i ljubavlju,

Madre Karmela

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.