U cilju proširenja inicijative40.dana za život cjelom  Evropom donoseći radosnu vjest o svetosti svakoga ljudskoga života od začeća I spašavajući dečje živote i zalagati se za dostojanstven život majki i očeva u potrebi prvim danom u Korizmi počinje Inicijativa “40.dana za život” kojoj se mi u Karmelu pridružujemo tako što ćemo svaki dan neposredno prije svete mise moliti MOLITVU ZA NEROĐENE tražeći od Gospodina da promeni kamena srca, i kulturu smrti pretvori u kulturu života, prema Njegovoj veličanstvenoj zamisli.

MOLITVA ZA NEROĐENE

Svemogući Bože, darivatelju života, molimo Tvoje milosrđe za cijeli svijet, osobito za one koji su uključeni u grijeh pobačaja. Smiluj se svojemu narodu. Daruj nam otvoreno srce za prihvaćanje ljudskog života i sućutno srce koje ljubi one koji ne prihvaćaju život. Neka u Tvome milosrđu nađu oproštenje i utjehu svi koji su ranjeni grijehom pobačaja te postanu novi ljudi i glasnici radosti života.

S molitvom i ljubavlju,

Madre Karmela

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.