Otac Vjenceslav Mihetec, okrijepljen svetim Sakramentima, završio je ovozemaljsko putovanje 12. veljače 2015.godine

HRABRO NAPRIJED, DOBRI I DRAGI LJUDI

“Dobri i dragi ljudi,to mogu reći, jer vjerujem da vas Bog voli,vjerujem da je u svako srce stavio svoju dobrotu i milinu.U toj vjeri vas mogu tako osloviti. Ali nemojte tu dobrotu i milinu škrto čuvati u sebi. Što više budete dijelili Božji dar to ćete biti bogatiji.

Krenite u novi dan svesni silne moći koju je Božja dobrota stavila u vas i činite život lijepim.

Nek vam u tome pomognu Isus, Marija i sv. Josip, koji po nama i zbog nas budu navjek hvaljeni.” 

(Radosna vijest oca Vjenceslava)

S ljubavlju se sjećamo našeg duhovnog oca i učitelja i njegovih riječi kojima nas je hrabrio i poticao na ljubav prema Onome koji jest Ljubav, i na ljepotu zajedništva .Cjeli život nas je učio da budemo zahvalni Bogu na svakom novom danu i da hodimo putem dobrote, jer samo jedan je put, samo jedan pravi, koji vodi k Božjoj slavi...Hvala dobrom Bogu za njegov život i za sve dobro što je činio i učinio na ovoj zemlji .

Dragi Slavek  isprosi nam od Oca nebeskog radost i mir kako bismo ga mi mogli širiti po svoj zemlji!

Čuvajmo i umnožavajmo baštinu koju si nam nesebično darovao.

Za sve ti od sveg srca hvala!

S molitvom i ljubavlju

s. Marijana od Kraljice Karmela prov. priorica i

braća i sestre Karmelskog Svjetovnog reda u Somboru

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.