Hvaljen Isus i Marija, sv. Josip, draga braćo i sestre u Kristu,

Na današnju svetkovinu Prikazanja Gospodinovog u Hramu ili Svijećnicu dan kada se slavi događaj iz Isusova djetinjstva, kada su, prema Mojsijevu Zakonu, Josip i Marija donijeli Isusa u Hram u Jeruzalemu, da ga, kao prvorođenca, obredno prikažu Bogu, želim vam svima uputiti želju da svjetlo Kristovo još jače zasja u srcima našim.

Ova godina je Godina Sv.Josipa pa vas sve pozivam da u predstojećem razdoblju koje je pred nama uzmete za primjer život sv. Josipa, koji je u sjeni živio skromno , tiho… pa tako I mi budemo tu za druge u dobru i potrebi, da budemo braća I sestre ne samo u našem Karmelu, već braće i sestre svim ljudima i tako sve privinemo u naša srca kao dio naše obitelji.

Sveti Josip, koji nije mogao do kraja razumjeti tajnu Isusova utjelovljenja i Marijina poslanja, neka nam bude primjer i potakne nas da s pouzdanjem prihvatimo tajnu vremena u kojem živimo i nevolja s kojima se susrećemo.

Želim vam da sa najnježnijim Ocem, sv. Josipom u srcu, proslavite današnji Dan posvećenog života!

S molitvom i ljubavlju Vas pozdravljam,

s.Marijana od Kraljice Karmela, prov. priorica OCDS HKP Sv.Oca Josipa. 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.