Hodočastili smo sa sv. Terezijom Avilskom

Naša Majka sv. Terezija Avilska došla je u Hrvatsku i bila je s nama. Dočekali smo je u Remetama, pratili na Čret, a onda s njom u Mariju Bistricu. Nas tri sestre iz Svjetovnog reda (s. Anđelina, s. Ana i ja) bile smo presretne noseći njezin štap. Ne bi ga ispuštale iz ruku, da nismo morale i drugima pružiti priliku da ga ponesu. Najljepše je bilo u Mariji Bistrici, kad smo ga predale sestrama koje su nas dočekale na ulazu u crkvu.

Kud Terezija, tud i mi. Pridružili smo joj se u Hrvatskom Leskovcu, u Brezovici i ponovo u Remetama, zahvalivši joj na posjetu i primljenim milostima. Bila je to krasna prilika koju sam iskoristila i sv. Majci Tereziji predala Zajednicu OCDS, da nas ona vodi. Kad sam to povjerila jednom našem bratu, rekao je: Šta ti je to trebalo? Sad ćete se naraditi!

s. Tea Živković, OCDS

Hodočastili smo sa sv. Terezijom Avilskom

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.