Prva sjednica Savjeta Karmelskog svjetovnog reda s novim duhovnim asistentom

U petak 8. svibnja 2015., u samostanu Majke Božje Remetske, Česmičkoga 1, Zagreb održana je prva sjednica Savjeta Karmelskog svjetovnog reda s novim provincijalnim predstojnikom Hrvatske karmelske provincije sv. o. Josipa za Svjetovni red i duhovnim asistentom remetske Zajednice OCDS, o. Darijom Tokićem.

Uz ostalo, na sjednici je bilo riječi o ulozi Karmelskog svjetovnog reda i odgovornosti Savjeta, o početnoj i permanentnoj formaciji, o rasporedu redovitih mjesečnih susreta kao i cjelodnevnih susreta duhovnih obnova i duhovnih vježbi. Članovi Savjeta iznijeli su prijedloge novih inicijativa, koji će biti detaljnije razrađeni na idućem susretu 22. svibnja 2015.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.